Kids these days

October 25, 2010

Bukak facebook.

Tibe2 penuh notifications. Ingatkan kawan2 komen kat wall post or gambar.
Tapi, baru perasan, kat news feed, "nadyra aiza is added to a group by this-one-girl". Ok, takpe lagi sebab ingat group ni ok or just to say I thought it's something beneficial.

Oh, menyesal je bukak sebab group tu dibuat hanya untuk suka2. Citer pasal gossip, boys etc..wth?! Sorry, I do not entertain such things. Chatting history pun citer pasal benda mengarut2 je.

Tolong jangan buat benda2 macam ni bole? I don't want to sound u directly because u're my 15 year old cousin. Paling menyampah tu, menyemakkan inbox email je!

Tak faham aku orang macam ni. Tau dah abes PMR and awak tu boring. But please get a life. If u want to talk to your friends just chat with them or whatever. Tak payah sampai nak buat group sume2 and pandai2 add kan orang kat your group. Membazir masa je.

KIDS THESE DAYS!

You Might Also Like

8 comments

Total Pageviews

Follow by Email