Sunday, July 18, 2010

Not My Days

Hello people!

How's your weekend? Mine would be okay, I guess. Tak baik merungut..haha

Jumaat
Okay, kelas habis pukul 630 p.m. Yup, saye ade kelas hari Jumaat petang! Tak suka sangat. Takpe, 1 sem je lagi, insyaallah ;) Okay, cerita semalam, sampai Klang, macam biase lah, traffic jam! Tengah2 sesak macam tu, ada pulak lori sampah depan kereta aku. Oh, i wished I could switched lane. Terpaksa tutup hidung kot mase drive.. urgghh :(

Malam tuh, badan dah penat, rase nak tido je. So, cepat2 amek remote air cond and klik on.
Tapi, aku ingat nak study jap for mid term Advanced Audit, selasa nanti. Mula2 macam rase jugak air cond tuh, tapi dah lama2 dah tak rase ape. Macam air cond kereta abes gas. And Klang, as usual, it is hot during night time! So, lama2 tutup je buku. Mane boleh study camtu kan. (alasan macam bese..haha)

Baring2 tak boleh gak tido. Nak msg bf, well he had gone into the dreamland hours ago. Nak kacau adik, pun same gak dah tido. Last resort, amek MP3 dengar lagu ulang2. Dah dekat pukul 4 am baru boleh tido. Tu pun, air cond tak sejuk gak lagi.

I think Friday this week just not the day for me.

Sabtu
Pagi tadi, kena bangun awal sebab ade kenduri kat umah my grandpa. Tolong2 ape yang patut and around 3 pm dah setel semua. The effects from sleepless night hit me right after that. Macam nak demam pun ade.

Tapi, sekarang aku sempat lagi online guna netbook (my mum's) and her broadband. How I wish I brought home my laptop! Tak suke la guna benda kecik ni..hihi ;p Oh aku tido kat my bro's room. Kalau die tau abes la. Tapi ape nak buat air cond bilik sendiri rosak. Sorry lil bro..haha


p/s: Badan and kaki sakit lagi sebab main netball lama2 sangat!

2 comments :

Sabrina Halim said...

terasa ingin komen bahasa melayu skema juga. saya rasa air-cond anda sudah kena servs tu. sebab tu tidak rasa sangat. tee hee =p

Aiza Aidid said...

hahaha.. i blog in bm tak nak la gne bhs short form kan.. nnt org x phm..haha

tak la, air cond baru, i don't think so.. xtaw nape tah..