Pages

Saturday, April 10, 2010

Orang Kita Memang Ada Attitude Problem.

Ok. Dah lama kot tak update blog. Yup, saye sibuk sangat tapi assignment tinggal lagi 1.5 je tak siap (erm.. 1.5 sebab 1 tu dah mula buat and tinggal lagi setengah nk siap) . Nak balik rumah minggu ni pun tak sempat. Tapi semua tu worth it sebab assignment dah nak siap! Yeay! hehe.
Tapi saya tak nak cerita banyak2 pasal assignment saya. Nanti bosan pulak orang baca.


Entri ni pasal perangai2 orang yang saya rasa annoying sangat.


1) Orang yang sensitif sangat. Tak tentu pasal pulak tu. Oh, saya pun sensitif but bukan selalu and sangat la jarang. Bukan semua isu saya jadi sensitif. Ini pasal status updates dekat facebook pun blh nak gaduh2, marah2 and emo2. Susah sangat jangan buat account facebook. Jangan campur orang langsung! ;) Tadi saya check ada satu group kat facebook "jangan nak terasa dengan status fb orang laen tak tentu pasal". Tengok, sampai kena buat group lagi. Haih



2) Orang yang asyik semangat je nak berubah tapi mcm tu la jugak sampai bila2. Oh, saya jumpa ramai orang macam ni. Saya ada jugak kawan2 spesis ni. Bila dapat result final exam baru nak menyesal dan cakap "next sem aku nk buat betul2 la, Aiza", TAPI dah start sem mcm tu gak. Hmm.. yela. Dah nak 4th year tu gak aku dengar.

3) Orang yang nak menunjuk-nunjuk dia pandai. Wargh!! Sorry to say, orang pandai bukan mcm tu ye! Ada sorang budak perempuan ni, dalam kelas saya, dia kalau boleh masa lecturer nak bagi lecture time tu gak die nak ajar kawan2 die. Tolong la siket ek, orang lain datang kelas nak dengar lecture, bukan anda ajar kawan2 anda yang belum confirm pun betul.

4) Orang yang suka menyibuk. In other words stalker, la kan. Sibuk sangat check facebook aku. Kau nak cari apa dalam tu??!!

Okay, da puas hati. Muahahaha =D


...............................................................................
Ini cerita lain pulak. Tadi gi kenduri rumah Nana, my friend dekat USJ6 with my roomate, Nisa.
Oh ye, saye la drive. Even tak pernah gi tapi try gak cari rumah die sebab die dah 3 kali invite. Tak elok la tak pergi plak ;) Gambar tak boleh upload lagi sebab semua pic diamek oleh tuan rumah. Hehe!

Thanx Nana, makanan semua sedap. Tapi I suke cake tu. Haha!

8 comments :

mIsH IeRA cIK irAh said...

kalau ada 1000 org ada seribu ragam :)

Aiza Aidid said...

haah kan.. btl gak tu..haha =)

Sabrina Halim said...

omg put. gler la pelik2 prngi kwn2 u ni. haha. pape pun chill k! wat hal sndr jek d best!

Aiza Aidid said...

nope.. bukan kwn2.. just random people i tgk.
kwn2 i x cm tu..haha!

kisahsensasi said...

kekadang kita memang rasa tak selesa dengan tabiat atau karektor orang ramai....

Aiza Aidid said...

most of the time ok je.. tapi ni just yg melampau/ annoying sgt je ;)

kenwooi said...

no doubt that there are alot of people with attitude problem.. =/

Aiza Aidid said...

yup.. that's what i thought..hurmm *shrug*