Saturday, April 17, 2010

Kaki Katak Dalam Menu Old Town?!

Actually. dah lama dapat email ni. Tapi asyik terlupa nak buat entri ni. Sorry ye ;)
So, untuk orang2 yang suka sangat makan kat Old Town, baca ni.
Dulu pun, saye selalu makan, tapi sekarang tak. And almost a year dah tak makan kat situ.
Fuh.. nasib baik!

Tengok jela ek pic2 kat bawah ni. Nak percaya atau tak, suka hati la kan. For me, memang tak nak la makan kat situ dah.

pic atas ni macam tak nampak sangat kan?


ZOOM IN......

euwwwww!!

And benda ni pun ada keluar kat paper tapi tak pasti la pulak paper mane and bila.


Paling penting, yang ni.... status halal old town!!!
Tak pasti halal atau tak. Nak makan lagi????



Tadi, pergi keluar shopping jap, lalu depan old town. Ade gak lagi muslim makan kat situ sebab rasenye dorang ingat sebab ada tanda halal kat depan pintu masuk tu so ok la kan nak makan. hurmm..

But kaki katak dalam mi ni kat old town mana korang rase??!!




OLD TOWN BUKIT TINGGI KLANG. Yes.. yang kat Jusco Bkt Tinggi tu.



7 comments :

kenwooi said...

hmm.. kinda disgusting.. =/

Sabrina Halim said...

omg that's so terrifying.

Aiza Aidid said...

ken: even u said it's disgusting..hurmm

Aiza Aidid said...

sab: definitely, u blk cni i x bwk u dah gi sne!

Sabrina Halim said...

cr port bru tuk hngout then. johnny's ke. keke

Aiza Aidid said...

johnny's ok gak.. x pun gi boston grill..hehehe!

Sabrina Halim said...

anywhere but old town. haha