Friday, June 26, 2009

Two tags in A row


The first one from Sab.. sorry lambat..hee!!

1.Adakah anda rasa anda HOT?
i dont know

2.upload gambar kegemaran anda
on your left ;)

3. Kenapa anda suka gambar ini?
Ske tgk.. plus sy yg edit..haha!!

4. Bila kali terakhir makan pizza?
A month ago kot



5. Ape lagu terakhir yang anda dengar?
You by Switchfoot

6. Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni?
Sepatutnye sy wat assignment business law ye..hah!

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
Puteri.

8. Tag lagi lima orang
Shasha
Hanida
Neera
Syu
Sya
( korang xnk wat pon xpe..hehe)

9. Siapa no 1?
My schoolmate kat MGS klang ;)

10. Siapakah orang nombor 2?
My coursemate kat mmu =))

11. Org nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
Currently.. not in any commitment.

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
My ex-practicum mate kat KMNS.. now a law student kat UKM

13. Katakan sesuatu berkenaan orang nombor 5.
KOnon2 diva.. hahahaha :) Best ex-roomate ever =))

.............................................................................................................................................................
The 2nd tag.. from Shasha

1. Kekasih saya adalah : Shah Rizal

2. Saya sedang mendengar : A song ;)

3. Mungkin saya patut : wat homework..haha!

4. Saya baru sudah : makan ice cream

5. Beza rakan, sahabat, kawan : beza on their spellings???

6. Saya tidak faham : Different attitudes from different people

7. Saya perlu mencari: New shoes

8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya : " Ok bby syg" - Mr S

9. Makna kehidupan : Live happily with the people u love most

10. Cinta itu adalah : Beautiful yet imperfect ;)

11. Saya paling suka : Chocolate

12. Saya akan cuba : x membebel mse drive.. nnt bf sy gelak..haha

13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka :

erm.. sebab da biase.

14. Telefon bimbit saya : da lame tp sy mls nk tuka..ngee!

15. Katil saya : skang ni tidak bersepah lagi..haha

16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya : xtaw la ;)

17. Teknologi adalah : Menyenangkn

18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak :
Maen try sampai rse mcm mne yg sy nk mknn 2 rase ;)

19. Semalam : Sy x study langsung

20. Hari ini : Penat sbb smpi klang kul 8 mlm

21. Malam ini saya akan : Try wat cket assignment saye ;p

22. Esok pula saya akan : Gi beli brg2 cket

23. Saya betul2 inginkan : Handphone baru

24. Badminton atau futsal? : Badminton

25. Karaoke : X minat

26. Kereta : Honda

27. Bilik yang terang atau gelap : Terang

28. Makanan jepun adalah : Not suit with my taste buds

29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang :
" Da kenyang. Nk mkn ice cream jela" haha

30. Siapa yang anda tag :
Anyone ;p

4 comments :

Sabrina Halim said...

put, ur mum ksi jazz ke? then wat she's using? kelisa u ksi i jela. haha. my dad reconsider blk nk buy me a car. sad2

Aiza Aidid said...

xdela sab.. that's just car i like.. ehehe..
i still pki kelisa.. until i keje la kn ;)
la yeke.. u try la pjuk2 die kn..

Sabrina Halim said...

trying hard now. pray 4 me pal!

Aiza Aidid said...

insyaallah =))